jueves, 17 de marzo de 2011

Galetes casolanes - Galletas caseras

Galetes artesanals

                                                       Ingredients:
125g mantega
75g sucre blanc
50g sucre morè
1 ou
250g farina
un pessic de bicarbonat
un pessic de llevat
un pessic de sal

Elaboració:
Escalfar prèviament el forn a 200ºC
Agafem la mantega i la posem al microones amb la finalitat de que s’estovi. Al retirar la mantega del microones la posem en un bol i afegim la resta dels ingredients (si les volem de chocolata, afegim a més a més 125 grams de perles de chocolata). Quan tots els ingredients estan en el bol, treballem molt bé la massa  fins que quedi compacte. Ara ja podem donar forma a les galetes.
Quan ja hem fet totes les galetes, les fiquem uns 10 minuts aproximadament al forn, prèviament escalfat.

Galletas artesanales

Ingredientes:
125g mantequilla
75g azúcar blanco
50g azúcar moreno
1 huevo
250g harina
una pizca de bicarbonato
una pizca de levadura
una pizca de sal

Elaboración
Precalentamos previamente el horno a 200Cº
Cogemos la mantequilla y la ponemos al microondas con la finalidad de que se ablande. Al retirar la mantequilla del microondas la ponemos en un bol i añadimos el resto de ingredientes (si las queremos de chocolate, añadimos 125 gramos de perlas de chocolate). Cuando todos los ingredientes están en el bol, trabajamos la masa hasta que quede compacta.
Ahora ya podemos dar forma a las galletas.
Cuando ya tenemos todas las galletas, las introducimos unos 10 minutos aproximadamente en el horno, previamente calentado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario