viernes, 18 de marzo de 2011

Pastís de formatge - Pastel de queso

Aquesta recepta és molt fàcil de fer, i està molt bona,  us animo a fer-la!

Pastís de formatge

Ingredients:
2 iogurts naturals
250 grams de philadelphia
6 cullerades de sucre
3 cullerades de maicena
3 ous

Elaboració:
Primer posem a escalfar el forn a uns 180 Cº.
Ara ja podem començar a barrejar tots els ingredients en un bol amb la batedora, i quan estigui tot ben barrejat, ja podem ficar la massa en un recipient, no massa alt,  i el fiquem al forn. Una vegada al forn esperem uns 40, 50 minuts aproximadament, fins que comenci a tindre color.

*Per comprovar que s’ha fet punxem amb una forquilla enmig del pastís, i si surt bruta, és que encara no s’ha fet.

Pastel de queso


Ingredientes:
2 yogurts naturales
250 gramos de philadelphia
6 cucharadas de azúcar
3 cucharadas de micena
3 huevos

Esta receta es muy fácil de hacer, i está muy buena. ¡Os animo a hacerla!

Elaboración:
Primero ponemos a calentar el horno a unos 180 Cº.
Ahora ya podemos empezar a mezclar todos los ingredientes en un bol con la batidora, i cuando esté todo está bien mezclado, ya podemos poner la masa en un recipiente, no muy alto,  y lo metemos al horno. Una vez en el horno esperamos unos 40, 50 minutos aproximadamente, hasta que empiece a tener color.

*Para comprobar que se ha hecho pinchamos con un tenedor en medio del pastel, y si sale sucio, es que no se ha acabado de hacer.

1 comentario: